Jäsenedut

Iso-O tarjoaa tällä hetkellä jäsenilleen alla mainitut edut ja alennukset. Etujen saaminen edellyttää aina voimassaolevan jäsenkortin esittämistä!

Edut

- Kempeleen Työväentalo antaa 2 euron alennuksen tanssilipusta

- 10 % alennus Kauneushoitola Vanilliini tuoteista .

(Jäälinraitti 2/Jäälin liikekeskus 90940 Jääli, puh. 050-4073840)
Kauneushoitola Vanilliini antaa 10 % alenuksen tuotteistaan Iso O:n jäsenille!
Pääpainona on esteettiset, tehokkaat ihonhoidot kuten mikroneulaus,
happohoidot ja dermaseuttinen timanttihionta.Tehokkuuden vastapainona on ihana välillä rentoutua hemmottelevassa, kosteuttavassa kasvohoidossa päänhierontoineen.

- 15 %alennus Mervin Putiikki vaatteista (Kaarnatie 15, 90350 Oulu, puh. 0400-584282)


- Suukosken keitaalla kahvi ja pulla tai vesipullo lipun ostaneille

- 20 % alennus ostoista Liminkalaiseen Pikku-Riikka style&lifestyle myymälään (Kedonperäntie 30, 90900 Liminka, puh. 050-4358282)

- 15 % alennus tuoteostoista Parturi-Kampaamo Kolmiossa Oulussa

- 10 % alennus turkulaisen Tanssitarvikeliike Tanssipuodin verkkokauppaostoista. Alennus koskee normaalihintaisia tanssikenkiä, -vaatteita ja -tarvikkeita.(Alennuskoodi 2024 vuoden jäsenkortin kääntöpuolella.)

- 10 % alennus Suutari-Kaken palveluista

- 15% Rakennuspalvelu-Kurtti Oy:n lomaosakkeista (Ruka & Levi), kun varattuna suoraan Pentti Mäkiseltä p. 0400 182 013
- 10 % alennus Kaakkurin Apteekin tuotteista (ei reseptilääkkeistä eikä tarjoustuotteista)
- Pääsy pelkästään jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin
- Pääsy Iso O:n sähköpostilistalle, jossa mainostetaan Oululaisia tapahtumia
- Muita vaihtuvia alennuksia esimerkiksi erilaisiin tanssi tapahtumiin!

Edut tarkemmin:

- Kempeleen Työväentalo on tunnelmallinen tanssipaikka Kempeleessä, osoiteessa Koskelantie 24, 90440 Kempele

- Suukosken keidas on tunnelmallinen kesälava Tervolassa.

- - Pikku-Riikka on naisille suunattu style&lifestyle myymälä vanhassa navetassa Limingassa. Pikku-Riikka on palveleva nuorekkaille naisille tarkoitettu myymälä, jossa yrittäjä myy itse maahantuomia vaatteita ja asusteita. Koot vaatteissa ovat 34-56. Voit myös varata oman naisteniltasi Pikku-Riikkaan! Pikku-Riikka myöntää Iso O:n jäsenille -20% alennuksen kaikista ostoista.


- Suomen parhaiten tanssiva suutari, suuri ja näkyvä persoona, Keräsen Kake, myöntää omassa liikkeessään asioiville Iso O:n jäsenille 10 prosentin alennuksen. Kyseessä on siis Suutari-Kake, Lappeenrannasta. Kake on vähän kaukana joo, näin Oululaisten silmissä, mutta jos Sinulla on vähänkään asiaa Lappeenrannan suuntaan, suosittelen lämpimästi käymistä kenkiesi kanssa Suutari-Kaken butiikissa. Käynti ei jätä ketään kylmäksi! Surffaas vielä Kaken omille sivuille: http://www.suutarikake.fi/etusivu/ Niille jotka eivät vielä ole lukeneet seuran syntyhistoriaa, mainittakoon että Suutari-Kake on henkilö, jonka johdosta Iso O on ylipäätään olemassa. :) Alennus on voimassa toistaiseksi.

- Oulussa toimiva Kaakkurin Apteekki, myöntävät Iso O:n voimassa olevaa jäsenkorttia vilauttavalle henkilölle 10 prosentin alennuksen apteekin kaikista muista tuotteista paitsi lääkkeistä. Metsokankaantie 5, 90420 Oulu.

- Seura pyrkii saamaan jäsenilleen Oulun eri tanssikouluista tutustumisalennuksia, esimerkiksi alkeet puoleen hintaan joku tietty ilta. Näistä tiedotetaan aina tapauskohtaisesti erikseen etusivullamme.

- Seuran itsensä järjestämät tapahtumat, bussimatkat, kurssit, yms. ovat vain seuran jäsenille.

- Seuran ilmoittaa tapahtumistaan sähköpostin, fasebookin ja WhatsAppin välityksellä.