Jäsenedut

Iso-O tarjoaa tällä hetkellä jäsenilleen alla mainitut edut ja alennukset. Etujen saaminen edellyttää aina voimassaolevan jäsenkortin esittämistä!

Edut

- 2 euron alennus Limingan Nuorisoseuralla järjestettävistä tansseista keväällä ja syksyllä 2020

- 2 euron alennus Bar & Cafe ChillOut Kemin päivätanseista (Kauppakatu 8, 94100 Kemi)

- 2 euron alennus Suukosken keitaalla pidettävien tanssien pääsylipuista
- Oma ilmainen vapaaharjoitteluvuoro vain jäsenille Valveella sunnuntaisin 14.45 - 16.45.
- 20 % alennus ostoista Liminkalaiseen Pikku-Riikka style&lifestyle myymälään

- 15 % alennus Pietan Puodin (Valtatie 11, 91500 Muhos) normaalihintaisista tuotteista

- 15 % alennus tuoteostoista Parturi-Kampaamo Kolmiossa Oulussa

- 10 % alennus turkulaisen Tanssitarvikeliike Tanssipuodin verkkokauppaostoista. Alennus koskee normaalihintaisia tanssikenkiä, -vaatteita ja -tarvikkeita.(Alennuskoodi 2020 vuoden jäsenkortin kääntöpuolella.)

- 3 euron alennus Haukiputaan Hierontahuoneen hieronnoista, lisäksi erilisiä tarjouksia peruutusajoista. (Peruutusajoista ilmoitukset WhatsApp:n)

- 10 % alennus tanssikoulu TanssinTahdin kursseista
- 10 % alennus Suutari-Kaken palveluista

- 15% Rakennuspalvelu-Kurtti Oy:n lomaosakkeista (Ruka & Levi), kun varattuna suoraan Pentti Mäkiseltä p. 0400 182 013
- 10 % alennus Joutsen Apteekin tuotteista (ei reseptilääkkeistä eikä tarjoustuotteista)

- Satunnaisia tutustumistarjouksia oululaisista tanssikouluista
- Pääsy pelkästään jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin
- Pääsy Iso O:n sähköpostilistalle, jossa mainostetaan Oululaisia tapahtumia
- Muita vaihtuvia alennuksia esimerkiksi erilaisiin tanssi tapahtumiin!

Edut tarkemmin:

- Suukosken keidas on tunnelmallinen kesälava Tervolassa. Suukosken keidas myöntää Iso O:laisille 2 euron alennuksen tanssien pääsylipuista.

- - Pikku-Riikka on naisille suunattu style&lifestyle myymälä vanhassa navetassa Limingassa. Pikku-Riikka on palveleva nuorekkaille naisille tarkoitettu myymälä, jossa yrittäjä myy itse maahantuomia vaatteita ja asusteita. Koot vaatteissa ovat 34-56. Voit myös varata oman naisteniltasi Pikku-Riikkaan! Pikku-Riikka myöntää Iso O:n jäsenille -20% alennuksen kaikista ostoista.

- Iso O:lla on vuokrattuna vapaaharjoitteluvuoro perjantaisin klo 19-21 Vamos-tanssikoulun tiloissa (Hallituskatu 22-24 A, sali 2, 90100 Oulu). Vuoro ei maksa kävijälle mitään ja se on vain Iso O:n jäsenille. Tuolla vuorolla voivat jäsenet käydä treenaamassa tanssia omaan tahtiinsa. Mikäli paikalla on useampia jäseniä, sopu sijaa antaa ja keskenään sovitte mitä lajeja treenataan vai pidetäänkö muuten vain hauskaa. Tanssikisojen lähestyessä harjoiteltava laji on ensisijaisesti kisoissa oleva laji(t).

- Tanssikoulu Tanssintahti on Liisa Kontturi-Paasikon ylläpitämä koulu, joka toimii eri puolilla Suomea. Liisa eli tuttavallisemmin Lissu, on pitkän linjan tanssinammattilainen, joka kouluttaa päätyökseen kilpa- ja seuratanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Tanssikoulu TanssinTahdilla on vakituisia kursseja Haukiputaalla, Limingassa, Muhoksella, Sastamalassa ja Huittisissa. Kursseja järjestetään aina 3-vuotiaista Taaperoista alkaen, yläikärajaa ei ole. :) Näistä kursseista sinä ja sinun lapsesi saatte 10 % alennuksen. Surffaahan TanssinTahdin omille sivuille, näet sieltä tarkan kurssitarjonnan sekä aikataulut.

- Suomen parhaiten tanssiva suutari, suuri ja näkyvä persoona, Keräsen Kake, myöntää omassa liikkeessään asioiville Iso O:n jäsenille 10 prosentin alennuksen. Kyseessä on siis Suutari-Kake, Lappeenrannasta. Kake on vähän kaukana joo, näin Oululaisten silmissä, mutta jos Sinulla on vähänkään asiaa Lappeenrannan suuntaan, suosittelen lämpimästi käymistä kenkiesi kanssa Suutari-Kaken butiikissa. Käynti ei jätä ketään kylmäksi! Surffaas vielä Kaken omille sivuille: http://www.suutarikake.fi/etusivu/ Niille jotka eivät vielä ole lukeneet seuran syntyhistoriaa, mainittakoon että Suutari-Kake on henkilö, jonka johdosta Iso O on ylipäätään olemassa. :) Alennus on voimassa toistaiseksi.

- Oulussa toimiva Joutsen Apteekki Raksilassa ja sen sivuapteekki Kaukovainiolla, myöntävät Iso O:n voimassa olevaa jäsenkorttia vilauttavalle henkilölle 10 prosentin alennuksen apteekin kaikista muista tuotteista paitsi lääkkeistä. Alennus koskee myös tarjoustuotteita. Raksilan apteekki löytyy osoitteesta: Tehtaankatu 1, 90130 Oulu (entinen Euromarket siinä marketeilla). Kaukovainion sivuapteekin osoite on: Hiirihaukantie 3, 90250 Oulu. Eli jos vaikka humpatessasi ankarasti sait rakon varpaaseesi, käy ja hae Joutsen Apteekista siihen rakkolaastari, edullisemmin.

- Seura pyrkii saamaan jäsenilleen Oulun eri tanssikouluista tutustumisalennuksia, esimerkiksi alkeet puoleen hintaan joku tietty ilta. Näistä tiedotetaan aina tapauskohtaisesti erikseen etusivullamme.

- Seuran itsensä järjestämät tapahtumat, bussimatkat, kurssit, yms. ovat vain seuran jäsenille.

- Seuran ilmoittaa tapahtumistaan sähköpostin, fasebookin ja WhatsAppin välityksellä.