Jäsenedut

Iso-O tarjoaa tällä hetkellä jäsenilleen alla mainitut edut ja alennukset. Etujen saaminen edellyttää aina voimassaolevan jäsenkortin esittämistä!

Edut

- Kempeleen Työväentalo(Koskelantie 24, Kempele) antaa 2 euron alennuksen tanssilipusta

- Kauneushoitola Vanilliini (Jäälinraitti 2, Jäälin liikekeskus) -10% alennuksen tuoteista . Pääpainona on esteettiset, tehokkaat ihonhoidot kuten mikroneulaus, happohoidot ja dermaseuttinen timanttihionta. Tehokkuuden vastapainona on ihana välillä rentoutua hemmottelevassa, kosteuttavassa kasvohoidossa päänhierontoineen.

- Mervin Putiikki (Kaarnatie 15, 90350 Oulu) -15% alennuksen normaali hintaisista tuotteista (ei live shopping). Ihastuttavia vaatteita ihanille naisille! Putiikki on Alppilassa, myös verkkokauppa. Facebookissa live shopping. Pidetään myös naisten iltoja. Tervetuloa!

- Pikku- Riikka (Kedonperäntie 30, Liminka) -20 % alennus kaikista ostoista. Pikku-Riikka on naisille suunnattu style & lifestyle myymälä vanhassa navetassa Limingassa. Pikku- Riikka on palveleva nuorekkaille naisille tarkoitettu myymälä, jossa yrittäjä myy itse maahantuomia vaatteita ja asusteita. Koot vaatteissa ovat 34-56. Voit myös varata oman naisteniltasi Pikku-Riikkaan.

- Parturi-Kampaamo Kolmio (Ranta- Kastellintie 2-4 D1, Oulu) -15 % alennus tuoteostoista

- Tanssipuoti (Kärsämäentie 47, Turku) -10 % alennus verkkokauppaostoista. Alennus koskee normaalihintaisia tanssikenkiä, -vaatteita ja -tarvikkeita.(Alennuskoodi 2024 vuoden jäsenkortin kääntöpuolella.)

- Suutari- Kake (Puhakankatu 9, Lappeenranta) -10 % alennus suutari palveluista. Alennus on voimassa toistaiseksi. Suutari- Kake on Suomen parhaiten tanssiva suutari, suuri ja näkyvä persoona. Suutari- Kake on Lappeenrannassa, kaukana näin Oululaisten silmin, mutta jos sinulla on vähänkään asiaa Lappeenrannan suuntaa, suosittelen lämpimästi käymistä kenkiesi kanssa Suutari- Kaken putiikissa. Mainittakoon vielä, että Suutari- Kake on henkilö, jonka ansiosta Iso O on olemassa.

- Rakennuspalvelu- Kurtti Oy - 15% alennus Rukan lomaosakkeista, kun varaa suoraan Pentti Mäkiseltä p. 0400 182 013

- Kaakkurin apteekki (Metsokankaantie 5, Oulu) -10 % alennus tuotteista (ei reseptilääkkeistä eikä tarjoustuotteista). Kaakkurin apteekki sijaitsee Kaakkurin Citymarketissa.

- Sanaossa (Lipporannantie 5B35, Oulu) tarjoaa -10% alennuksen hieronta- ja hyvinvointipalveluista. Sanaossa tarjoaa hierontaa klassisin- ja urheiluottein, fasciakäsittelyä, nivelten mobilisointia, purentalihashierontaa sekä suosittua osteopaattista hoitoa opiskelijatyönä. Toimitilat sijaitsevat Oulussa Lipporannalla kivenheiton päässä keskustasta. Autolla on helppo saapua kohteeseen ja parkkipaikkoja löytyy, myös julkiset kulkevat ihan toimitilojen viereen. Lämpimästi tervetuloa hoitamaan kehoasi!

- Iso O:n jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin.

- Iso O:n sähköpostilistalle, jossa mainostetaan Oululaisia tapahtumia

- Muita vaihtuvia alennuksia esimerkiksi erilaisiin tanssi tapahtumiin!

- Seura pyrkii saamaan jäsenilleen Oulun eri tanssikouluista tutustumisalennuksia, esimerkiksi alkeet puoleen hintaan joku tietty ilta. Näistä tiedotetaan aina tapauskohtaisesti erikseen etusivullamme.

- Seuran itsensä järjestämät tapahtumat, bussimatkat, kurssit, yms. ovat vain seuran jäsenille.

- Seuran ilmoittaa tapahtumistaan sähköpostin, facebookin, instagram ja whatsAppin välityksellä.